Klanten vertellen...

Wow! De nieuwe webwinkel is fantastisch! Ik ben al jaren fan van Saense Sjans maar het werd wel tijd voor een nieuwe site. En wat voor een site, geweldig. Helemaal de Zusss collectie, ik ben hooked!

Ciska de Belt

Snelle levering en zo leuk ingepakt. Bijna zonde dat ik het cadeau geef. Dank je wel Jose. Vijf DIKKE sterren van mij. Groetjes.

Mar / Zaandijk

“Ik heb tijdens de verfdemonstratie van afgelopen maand zoveel geleerd dat mijn halve huis nu in de krijtverf staat. Ik wist niet dat het zo leuk was en het resultaat is oogverblindend.”

Renate C. / Cullemborg

Gastenboek

Je kunt het Gastenboek alleen tekenen als je bent ingelogd op jouw Sjans Account. Je kunt hiervoor een vrijblijvend Sjans account aanmaken. Hier zijn geen verdere aankoopverplichtingen aan verbonden. Dit is slechts een maatregel om misbruik te voorkomen.

Log in om een bericht te plaatsen

2 berichten.
Grytsje schreef op 19 oktober 2018 om 11:57:
Heey, Gister mocht ik mijn cadeautjes openmakenūüėä het waren dan ook echt cadeautjesūüėć heel erg bedankt voor het vlotte versturen,de leuke manier van inpakken en het superleuke cadeautje wat ik erbij kreeg! als ik s in de buurt van den oever ben...kom ik zeker 's langs...nogmaals dank, succes en een fijn weekend! groetjes, grytsje
Meintje uit Leeuwarden schreef op 9 maart 2018 om 21:06:
Bestelling binnengekomen Feestje is het om het uit te pakken. Alles even leuk Dank je wel groetjes uit Leeuwarden

 

Saense sjans Webwinkel

Landelijke woondecoraties, brocante en meer…

Recent toegevoegdNaar de webwinkel

Laatste